THEATRAAL VERBINDER
Een groep mensen op energieke en verbindende wijze laten toespreken? Dan ben je bij Anne aan het juiste adres.

Theatraal verbinder

Een groep mensen op energieke en verbindende wijze laten toespreken? Dan ben je bij Anne aan het juiste adres.

Kijk eens bij het aanbod hieronder. Ze werkt altijd op maat, dus ze kan ook een cross-over hiertussen bieden. Anne bereidt zich gedegen voor – Alles in haarfijn overleg vooraf. Van inhoud tot sfeer. Zodat haar bijdrage past als een jasje.

Dagvoorzitter

DSC_0384

Op sprankelende wijze zorgt Anne er als dagvoorzitter voor dat een congres, seminar of studiedag aan elkaar wordt verbonden. Dat geldt ook voor inspiratiedagen of afscheidssymposia. Ze spreekt vooraf de (keynote)sprekers, presenteert, doet energizers, intermezzo’s en interviewt openhartig. Zij zorgt voor een onvergetelijke dag met veel interactie!

Theatraal Verbinder pur sang

DSCF6934

Als ‘Theatraal Verbinder pur sang’ is Anne niet alleen Dagvoorzitter, maar kan ook zelf als interactief theatermaker/cabaretier bijdragen aan een bedrijfsevent. Dit doet zij door diverse theaterelementen toe te voegen.

DSCF6897

De rol van Theatraal Verbinder is perfect in combinatie met een spreker die een inhoudelijke keynote verzorgt. In nauwe samenhang met de inhoud is Anne een ideale side-kick die zorgt voor interactie met de zaal. Vol humor voorziet zij de keynote van een theatrale en persoonlijke noot, waardoor de inhoud verlevendigt en beter beklijft. Immers, mensen leren makkelijker als de sfeer óók leuk is.

IMG_2041

Anne is ook Theatraal Verbinder in combinatie met haar interactieve performance De Opfrisdames! Zet een belangrijke spreker of functionaris plenair in het zonnetje, en geef een Opfrismoment voor een publiek met Visual Storytelling.

Gespreksleider

DSC_0217

Een gevoelig of pittig (maatschappelijk) onderwerp bespreekbaar maken? Anne draagt graag bij als gespreksleider/moderator. Enerzijds schuwt zij de diepte met haar pittige vragen niet; anderzijds zorgt zij met haar humor voor een bepaalde losheid. Zo creëert zij een aangename mix.

Voorstellingsbegeleider

KRH_JEUGD-032

Een interactieve Forumtheatervoorstelling wordt altijd begeleidt door een zogenaamde voorstellingsbegeleider (in vakjargon: de joker). Deze persoon is de fysieke intermediair tussen de acteurs en het publiek. Op uitnodigende wijze zorgt hij dat het publiek actief deelneemt aan de voorstelling. Anne doet dit bij haar eigen voorstellingen en is ook beschikbaar voor andere gezelschappen.

Trouwambtenaar/BABS

487249_10150915142248616_28604762_n

Met al haar liefde vervult Anne de onvoorstelbaar eervolle rol van trouwambtenaar/BABS. Ze maakt een speciale, slechts één keer uitvoerbare, persoonlijke speech mét humor! Om zo het feest van jullie liefde te vieren!