Gespreksleider

Een gevoelig of pittig (maatschappelijk) onderwerp bespreekbaar maken? Anne draagt graag bij als gespreksleider/moderator. Enerzijds schuwt zij de diepte met haar pittige vragen niet; anderzijds zorgt zij met haar humor voor een bepaalde losheid. Zo creëert zij een aangename mix.

DSC_0217

Anne heeft ruime ervaring als gespreksleider, met name in het onderwijs en in zorg. Sectoren waar haar intuïtie en empathie goed van pas komen. Bij haar eigen interactieve voorstellingen SUPERVEILIG! over Pesten en Je veilig voelen in het onderwijs voert zij tijdens ouderavonden gesprekken met zowel ouders als docenten. Diverse (opvoed)thema’s passeren dan de revue.
Ze werkt al jaren voor Ervarea als gespreksleider in de (ouderen)zorg. Ze heeft o.a. ervaring met de thema’s dementie, somatische zorg en samenwerken met mantelzorg/familie. Ze begeleidt ook “familieavonden” waarbij ze, als onafhankelijke derde, zorgt dat zowel mantelzorgers/familie als het personeel met elkaar in gesprek gaan. En zo de, al dan niet precaire, persoonlijke zorg van een dierbare bespreekbaar maken.

Neem vrijblijvend contact op

OPDRACHTGEVERS