Over Anne

Anne Nusselder (Lathum, 1982) is Theatermaker, Trainer en Opfrisdame. Na haar afstuderen als Master in de Geesteswetenschappen aan de Universiteit Utrecht heeft zij gestudeerd aan de university coursework help Koningstheateracademie, academie voor kleinkunst en cabaret in ai??i??s-Hertogenbosch. good essay help website

Met deze creatieve en analytische achtergrond essay proofread richt Anne zich nu op theater en het grensvlak tussen theater en training: Theatermaken, schrijven, acteren, performen, trainen en trainingsacteren – ze doet het allemaal, met graagte.

Sleutelwoord in al Anneai??i??s werk is ai???interactieai??i??, met als missie het bewerkstellingen van oprecht en authentiek contact. Anne neemt je mee. Ze houdt van de diepte, zonder zwaarte. En mAi??t humor.

Een dierbare geestesvrucht is De Opfrisdames, haar eigen interactieve theaterperformance samen met illustrator Sanne Duijf, ter verfrissing van de geest, met een souvenir uit eigen leven.
Anne neemt mensen Ai??Ai??n op Ai??Ai??n mee in een geestopfrissend en openhartig gesprek, en Sanne maakt over deze ontmoeting razendsnel een treffende tekening. Plekken waar de Opfrisdames eerder speelden zijn Het TF, Fringe Festival, De Melkweg, Tivoli en Culturele Zondag. Ook Opgefrist worden? Klik hier (volg de link van onze partners casino-echt-geld.nl)

Daarnaast maakt Anne al jaren Forumtheater, een interactieve empowerment theatermethodiek waarbij het publiek mee mag spelen. Anne heeft ruime ervaring met het in het inzetten van Forumtheater in diverse maatschappelijke communicatievraagstukken. Momenteel speelt zij met haar eigen forumtheatervoorstellingen SUPERVEILIG! over ai???Pestenai??i?? en ai???Je Veilig Voelenai??i?? in het basis- en middelbaar onderwijs. Klik gelijk op www.superveilig.com en lees er alles over. Tevens geeft Anne trainingen (*Link in site naar training, wat ik doe) in het toepassen van deze mooie methodiek binnen het eigen werkveld aan theatermakers, trainers, (theater)docenten e.d.

Verder maakt Anne authentieke en persoonlijke cabareteske theaterperformances, zowel talig als fysiek. Ze speelde met haar eigen theater/cabaretvoorstellingen als actrice en performer op diverse festivals als De Parade, Mutesounds en Zingende Beelden. Met andere groepen speelde zij eerder op Oerol, Over het IJ en Festival aan de Werf. Ook was zijn te zien in een Tv-commercial voor Marktplaats (youtube)

Sinds kort schrijft Anne ook scA?neopdrachten voor Tv-programma De Vloer Op jr. van Omroep Human. Zo nu en dan werkt Anne ook als presentator voor festivals en maatschappelijke evenementen, o.a. bij De Vrede van Utrecht en Stichting Vluchteling. Ook werkt zij wel eens als theaterdocent, bijvoorbeeld bij Stichting Buitenkunst.

Ten slotte zet Anne theater als middel in als trainer en trainingsactrice. Leren door te ervaren in een veilige setting, met name in het onderwijs en de zorg. Zij deed de laatste jaren o.a. veel ervaring op rond cliAi??ntgericht werken en dementie.

Benieuwd geraakt wat Anne allemaal gedaan heeft? Kijk op Mijn werk/Werk/Portfolio.
Weten wat zij nu doet? Kijk dan op Wat ik doe/Wat Anne doet.

Contact:
Anne is dol op post, zowel analoog als digitaal. U kunt digitaal altijd vrijblijvend contact opnemen via info@annenusselder.nl

Opdrachtgevers:
Het Theaterfestival, Fringe Festival, Stichting De Haagse Scholen, Gemeente Amsterdam, Universiteit voor Humanistiek, Kinderrechtenhuis, Museum de Pont, Stukafest, Rotary Oldenzaal, VSBfonds, Omroep Human, Oerol, Bibliotheek Rotterdam, Versvermaak, Buitenkunst, Lezersfeest, Vrede van Utrecht, NS, JoCadeau, Leidse schouwburg, Stichting Vluchteling, MuteSounds, Wilhelminahuiskamerfestival, Festival Jan Eef, KRO, Theater en Spel, Politieacademie, Festival Leidsche Rijn, De Schoolstraat, FactorVeermans, Over het IJ, GGZ Utrecht, Lees Mei, Vilans, Politie Utrecht, BBKwadraat e.v.a

Comments are closed.