Trouwambtenaar/BABS

Met al haar liefde vervult Anne de onvoorstelbaar eervolle rol van trouwambtenaar/BABS. Ze maakt een speciale, slechts één keer uitvoerbare, persoonlijke speech mét humor! Om zo het feest van jullie liefde te vieren!

487249_10150915142248616_28604762_n

100% Maatwerk
De voorpret start voor Anne bij de voorbereiding: Zij start met een uitgebreid interview, waarna zij een speech gaat schrijven. Geen format waarin ze ‘wat namen en steekwoorden verandert’, maar een volledig voor jullie gemaakt optreden. Een persoonlijke voorstelling, 100% maatwerk. Dat resulteert in een totaal andere belevenis.
Zorgvuldig wordt vooraf ook samen de toon en inhoud van de speech afgestemd. Tevens komen in het voorgesprek alle andere wensen ten aanzien van de ceremonie aan bod; denk aan andere sprekers of muziek.

Sprankelend
De speech zal gaan over jullie relatie en liefde op een manier die jullie aanspreekt. Vol humor. Hoewel enige plechtigheid zeker niet geschuwd hoeft te worden, wordt het geen saai opgelezen of truttig verhaal. Juist het tegenovergestelde: sprankelend en energiek. Zo wordt het een mooie, ontspannen en leuke ceremonie die de toon zet van jullie dag, die voor jullie, en jullie gasten, onvergetelijk is.

Anne controleert naderhand haar speech altijd op lengte, vorm, opbouw, taal en dynamiek. Ook checkt ze alle relevante namen, om klassieke verhaspelingen en b(l)oze(nde) familieleden te voorkomen. Tussendoor blijf er, waar nodig, goed contact en afstemming over alles wat een rol speelt bij jullie huwelijk.

Locatie
Vervolgens zal zij haar speech houden op een door jullie gekozen locatie. Uiteraard zorgt zij dat zij ruim van tevoren aanwezig is en dat zij er representatief uitziet.

Eerder trouwde Anne echtparen op diverse locaties en sferen: In een persoonlijk kerkje, een kunstzinnige cultuurboerderij en een chique landgoed. Alles is mogelijk; kies de locatie en sfeer die bij jullie past! O ja, ze wil ook best voor jullie naar het buitenland..

Informeel trouwambtenaar
NB: Anne is informeel trouwambtenaar, dus geen officiële trouwambtenaar. Dat wil zeggen dat zij niet aan een vaste gemeente is verbonden. Wel kun je haar laten benoemen als BABS voor één dag, als de gemeente waarin jullie willen trouwen dat toelaat. Informeer hiervoor bij de gemeente.
Een andere populaire en veel gekozen optie is om eerder (gratis) een baliehuwelijk te laten sluiten. Later kun je dan op een feestelijke manier trouwen die exact bij jullie past. En dan kan Anne prima jullie huwelijk ten overstaande van vrienden en familie (op informele) en persoonlijke wijze sluiten. Niet totaal voor het échie dus, wel maar heus wel écht trouwen 

Neem vrijblijvend contact op

OPDRACHTGEVERS